Voorgerechten
- Tomatensoep met room, basilicum en stukjes tomaat
- Schaal met gerookte en gepocheerde zalm
- Hollandse en Noorse garnalen op schaal geserveerd met aardappel/venkelsalade en mosterd cremefraiche.
- Rundercarpaccio met rucola, parmezaanse kaas, truffelmayonaise, pijnboompitjes en radijs.
- Roereieren met gebakken spek
- Pasteitje van kalfsragout
Salades
- Vleessalade
- Pastasalade
Broodbuffet
- Croissants
- Chocoladebroodjes
- Molensteenbrood
- Biologische bolletjes
Diverse soorten zoet en hartig beleg
Dessertbuffet
- Bavaroisetaarten
- IJstaart
- Profiterolles
- Vers fruit
- Slagroom
- Zoete sauzen
- Witte en bruine chocolademousse.
Dranken
- Koffie
- Thee
- Melk
- Karnemelk
- Jus d’orange